söndag

hejhej, idag vart jag väckt vid 8 . Jag åt frukost vid nio och sen skulle Johan & jag ut och måla staket, men det är jobbigt som tusan!! Igår vart det väldigt sent, vi kom hem ungefär vid halv 12. Vi åt på resturangen Texas longhorn på kungsgatan ungefär vid hemköp ligger det. Sen träffa jag min gamla granne Boa, han hade köpt en ny bil. En cheva från 57 ! Jag kände mig som värsta raggaren när jag fick åka med :D  Nu ska jag ut och måla staket igen, vi hörs ! kram eran frederica
 

Bilen jag åkte i :D    DÅLIG BILDKVALITE    bilen är orange :P

äkta vänskap

                                    Du är så snäll och rar

Du är den bästa vän jag har

Min bästa vän kommer du förbli

För ingen har så kul som vi

Vi hittar alltid på en massa trams

Och om vi bråkar blir vi alltid sams

Du är den bästa vän jag har

 jag älskar dig min bästa vän sophia <3



frukost

Min goda frukost :DD              


         


sen frukost

Godmiddag alla läsare !
Idag gick jag upp ungefär vid 10, sen satte jag mig direkt vid datan. Så jag har inte gjort nått mer speciellt. Ikväll ska vi till stan och se på raggarbilar :) Här på landet skiner solen, kanske borde gå ut en liten stund sen ialla fall. Har inte ätit frukost än så nu ska jag pallra mig iväg till köket & göra oboy och macka :)
Kram så länge från eran frederica


Bloggdesign !

   


hejhej, tack så mycket ewe som designa min blogg !
Jag är jätte dålig på allt som har med sånt & göra :P
Men ewe är ju skit duktig, tack så mycket <3
Jag lovar uppdateringar kommer  !!!
Puss eran frederica 


VARNING FÖR SHOPAHOLIC !!

idag har jag vart på stan med lilla johanna :) jag har fan köpt för lite mer än 700, ink mat ;O !! Fast jag är jätte nöjd med allting, hade jätte roligt och trevligt med dej Johanna!! Träffa anna larson elr hälsa på iaf. Kommer bilder på dagens alla köp :)

pUSS

HÄR FÅR NI BILDER PÅ ALLA KÖP IDAG :D





GINATRICOT 149:- SVARTA RÄNDER


H&M 69:- VITT LINNE MED LILA RÄNDER


CUBUS 100:-


NECESSÄR 49.50:-


H&M 29.50:- 


H&M PUDER 49.50:-  & SAKTILLPUDER 9.50:-


VÄSKA 99:-



dålig uppdatering -_-

hejsan, jag är ledsen för den dåliga uppdateringen! Det har strulat med blogg.se så jag har inte kunnat skriva :(
Jaha, imorrn blire att gå på stan med saknad allra bästa vän Johanna ! Har saknat henne sjukt mycket, så vi ska ta en sväng på stan och umgås :) längtar massor !
Puss Puss



Här får ni en bild av bloggaren själv !! :)


bio

hej alla läsare !  Ikväll ska jag på bio med Jossan (syster) och Danne (systerskille). Vi ska se sommaren med Göran :D har hört mycket bra om den så hoppas den är som folk säger. Sen ska jag sova hos syrran också (: Nu ska jag gå och laga mat .
Byebye <3


hemma igen !

Hejj, nu är jag äntligen hemma ! Kom hem igår, det har inte vart helt underbart på öland men kul har det varit! Det har vart sådär med vädret. Jag har nästan inte handlat nånting, bara en del saker som en turkoströja-ett armand med mitt sjärntecken på-en strutssak-fotboll-rosa foppaskor!  Bilder blev det inga för kameran är försvunnen och mobilkameran suger!!

Nu sitter jag med nymålade naglar, köpte franskmanikyr set på hm idag på maxi! Mamma fick måla, men det är första gången för henne så det blev inte helt perfekt! Men fint blev det iaf.  Pusspuss hejdå sov gott


RSS 2.0